4 minimumskrav!

Så let er det at leve op til kommunens krav

For at give kommunens borgere en god brugeroplevelse, har vi som udgangspunkt opsat 4 minimumskrav din forening skal opfylde. Du finder de 4 minimumskrav her:

Hvis du senere ønsker at gøre mere for at din forening bliver synlig, finder du flere muligheder under menupunkterne Markedsføring og Indstillinger


Foreningens grunddata

Her kan du rette eller tilføje de grundlæggende foreningsdata. Bemærk at alt info allerede kommer fra Foreningsportalen. Hvis du allerede har opdateret foreningens grunddata, så kan du nøjes med at redigere eller tilføje manglende informationer og det vil slå igennem begge steder. Sørg for at udfylde alle felter for en god online præsentation.
 

 


 

Foreningsaktiviteter

Her skal du indtaste foreningens aktiviteter og tilknytte dem en eller flere af kommunens aktivitetsgrupper. Formålet er at gøre det let for borgerne at søge og finde aktiviteter hos kommunens foreninger.

 

 

Du skal vælge et enkelt eller få ord der beskriver foreningens aktivitet. Her er nogle konkrete eksempler:

Foreningsaktivitet: Karate, Judo og Taekwondo 

Kommunens aktivitetsgruppe: Kampsport

Borgerne kan søge på enten en aktivitetsgruppe eller en konkret foreningsaktivitet og dermed er det let at finde frem til foreningen.

 

 


 
Tilknytning til faciliteter
Du skal vælge hvor foreningen træner. Du kan vælge blandt alle kommunens huse og haller. Hvis der mangler nogen steder der ikke findes i listen, er du velkommen til at kontakte kommunen. Bemærk at du også frit kan ændre overskriften " Der trænes og spilles her" hvis du har et forslag der passer bedre til din forening.

 


Logo

Et flot logo giver et godt forhåndsindtryk af foreningen. Vi anbefaler et logo i formatet PNG med transparent baggrund og med en bredde på mindst 300px. Du uploader logoet under Markedsføring, Aktivportal, Foreningen som anvist nedenfor. Du må ikke uploade et foto.