Absalon X

Som en del af foreningssamarbejdet stiller kommunen foreningsløsningen Gladiator gratis til rådighed i en light version. Gladiator vil løbende blive opdateret og der vil komme flere gratis funktioner der skal gøre det lettere at være en forening. 

Gladiator arbejder sammen med både Foreningsportalen og Aktivportalen, hvilket gør det rigtig
let for dig at vedligeholde. Gladiator benytter samme data, e-mail adresse og adgangskode som Foreningsportalen.

De fleste foreninger har deres egen foreningsløsning og Gladiator, er et ekstra gratis tilbud og i første omgang målrettet de mindre foreninger. Gladiator giver også større foreninger mulighed for at tilkøbe moduler og dem kan du læse mere om under menupunktet Udvidelsesmuligheder.

Du skal være foreningsansvarlig for at kunne logge ind i Gladiator. Du kan læse mere om login for kontaktpersoner under menupunktet Markedsføring hvor du finder Kontaktpersoner og Samtykkeerklæringer.

Du begynder til venstre i menuen under "Indstillinger"Hvis du vil præsentere din forening bedst muligt, så start til venstre i menuen under menupunktet Indstillinger og herefter tager du blot et menupunkt ad gangen , så forklares alle muligheder.
Har du ikke tid eller vil vente til et senere tidspunkt, så kan du gå direkte til menupunktet kommunens mindstekrav for hurtigt at leve op til disse.

Håber du vil tage godt imod de mange nye muligheder.